“Je hebt al een website, maar heb je al een goeie website?”

Online media.

Webdesign

Uiteraard kan een website of, afhankelijk van je product/dienst, een webshop niet missen. Tegenwoordig heeft iedereen er wel eentje. Maar hoe kun jij, tussen al die miljoenen sites, nou opvallen? Dat begint bij een goed online marketingplan. Maar wat gebeurt er als je bezoekers dan daadwerkelijk op je site belanden? Die hele ervaring moet van te voren goed uitgedacht worden en daarin zijn wij specialisten. Een webdesign is niet alleen een mooi plaatje, maar ook de hele user experience moet ontworpen worden. Voor ieder probleem is een oplossing, er moet gewoon goed over nagedacht worden. Het ontwerp moet aansluiten bij je volledige brand design en branding. Herkenbaarheid en betrouwbaarheid is key.

Webshops

In de laatste jaren zijn er veel winkels die minder in de winkel verkopen en steeds meer online. Waar de shop eerst een bijzaak was is deze nu hoofdzaak. Maar net als een website moet een webshop wel volledig bij je klant passen. Zo betalen oudere mensen liever via overboeking en jongeren via AfterPay. Zo zijn er nog honderden voorbeelden te noemen. Wij hebben de kennis in huis om de juiste tools te gebruiken om jouw shop tot een succes te maken.

Online marketing & SEO

Met een website/webshop ben je online zichtbaar en het kan zeer ondersteunend werken in je printmedia. Maar zonder marketing en SEO is het heel lastig om ook daadwerkelijk vindbaar te worden. Dat zijn dus twee aparte dingen. Met goeie content en een goed bedachte SEO strategie kun je redelijk naar boven komen in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten. Mocht je toch nog een extra boost nodig hebben, kun je kiezen voor platforms zoals Google Adwords. Wij kunnen je hier in ondersteunen en houden dan natuurlijk rekening met de branding en brand design.

Zichtbaar zijn en vindbaar zijn. Twee aparte dingen.

Content onderhoud

Het lanceren van een website is één, maar het bijhouden en actueel houden daarvan is twee. Vaak gebeurd er na het lanceren van een website bijna niets met de site. Dat is een slechte zaak. Je zult continue vernieuwd moeten zijn en de actualiteit van de producten bij werken. Zo zal een bezoeker vaker terug komen. In veel bedrijven gebeurd het niet, omdat er gewoonweg geen tijd of kennis is. Dit hele deel kunnen wij uit handen nemen, zodat jij gewoon met jouw passie door kan gaan. Je kunt bij ons het Service Level Agreement (SLA) afnemen, geheel op maat. Wij lichten dan, zo vaak jij wenst, je website door en komen met advies of we updaten gedeeltes in de code waar nodig.

Wil jij meer weten of heb je andere vragen?